http://www.powerakkus.com - Powerakkus, Notebook/Laptop Akkus und Adapter /Netzteil - powerakkus.com
last updated on: 09/06/17 02:50AM
   Accu Acer Aspire 2920 [22/01/17 09:03AM]   
Rate this post  

Door met drie vingers naar beneden te vegen op een trackpad zijn bij Windows 10 alle vensters te minimaliseren en naar boven vegen maximaliseert de vensters weer. Daarnaast is de nieuwe Task View-functionaliteit van Windows 10 op te roepen door met drie vingers naar boven te vegen. Met Task View kunnen gebruikers wisselen van openstaande apps en schakelen tussen virtuele desktops.Ten slotte heeft naar links en rechts vegen met drie vingers tot gevolg dat de gebruiker van openstaande app kan wisselen. Joe Belfiore, corporate vice-president van de Operating Systems Group bij Microsoft, demonstreerde de nieuwe gestures tijdens de TechEd Europe 2014 in Barcelona. Volgens hem waren de ondersteunde touchpad-commando's in het verleden nog wel eens afhankelijk van de fabrikant van bijvoorbeeld de laptop. Met Windows 10 voegen we ondersteuning voor power-users op touchpads toe en de multiple-fingergestures, die power-users allemaal leren, kunnen je heel efficiënt maken.

Ook toonde Belfiore volgens NeoWin dat Windows 10 vensters een vaste plek aan de rand van het scherm kan geven bij gebruik van meer dan één monitor. De gebruiker moet hiervoor het venter naar de rand tussen twee schermen slepen, waarbij de zogenoemde Snap-functionaliteit automatisch toont hoe het venster aan die kant geplaatst wordt.Er zitten enkele lekken in OS X, waardoor aanvallers kwaadaardige code kunnen uitvoeren in legitieme applicaties als Xcode, iCloud, iMovie, Microsoft Office en Dropbox. De ontdekker adviseert gebruikers om voorlopig geen programma's buiten de Mac App Store om te installeren.Er zitten twee lekken in de manier waarop de programma's onder OS X omgaan met het zoeken van de externe library's, blijkt uit de omschrijving van de lekken op Virus Bulletin en een presentatie op beveiligingsconferentie CanSecWest 2015. Sommige programma's blijven zoeken naar dergelijke library's, ook als het programma het niet op de juiste plek vindt. Daardoor is het mogelijk voor een aanvaller om zo'n library, dylib, op die plek te zetten.

TV ReplayVoor vier euro per maand extra heeft de gebruiker dus de mogelijkheid om te spoelen binnen de programma's van Replay TV, zegt Belgacom. Het terugkijken kan op tv, pc, smartphone en tablet. Dat werkt via de TV Overal-applicatie die voor iOS en Android beschikbaar is, voor desktops, laptops of tablets met Windows of Chrome OS werkt dat via de browser.Op tv kunnen gebruikers in de elektronische programmagids terugscrollen naar de voorbije anderhalve dag en vervolgens op het programma klikken om de dienst te gebruiken. De dienst werkt onder meer op zenders als Een, Ketnet/Canvas en Vier, in zowel de sd- als hd-versies. Belgacom testte TV Replay afgelopen maanden bij 10.000 klanten.Google heeft maandag een nieuwe beveiligingstool toegevoegd aan Google Apps. Het gaat om een aparte pagina waar gebruikers op kunnen zien welke apparaten de afgelopen dagen zijn verbonden met hun Google-account.

De pagina 'Apparaten en activiteit' biedt een overzicht van alle apparaten die de afgelopen 28 dagen zijn verbonden met een specifiek account of er momenteel mee verbonden zijn. Daarin maakt de pagina onderscheid in desktops, laptops, tablets en telefoons.Daarnaast is het mogelijk om meteen maatregelen te nemen zodra er verdachte activiteiten worden waargenomen, zo zegt Google. Die maatregelen bestaan uit het aanpassen van het wachtwoord en het wijzigen van accountrechten. De toegang van apparaten kan bovendien via de pagina op afstand worden ingetrokken.Google kwam maandag ook met de zogeheten security wizard voor Google for Work. Dat is een installatiewizard waarmee gebruikers de beveiliging kunnen instellen, zoals het toevoegen van informatie voor accountherstel. Met zowel de wizard als de beveiligingspagina wil de internetgigant naar eigen zeggen gebruikers meer bewust te laten zijn van hun beveiliging.

De Japanse elektronicafabrikant Kohjinsha brengt deze maand de EX6 op de markt. De kleine laptop is uitgerust met een roterend, resistief 11,6-touchscreen, zodat er in een handomdraai een tablet-pc van het apparaat gemaakt kan worden.Het lcd-touchscreen van Kohjinsha's EX6 heeft een resolutie van 1366x768 pixels en kan gedraaid worden, zodat de netbook ook als tablet bruikbaar is. Zowel aan de voor- als aan de achterkant van het scherm is een webcam gemonteerd. De EX6 wordt aangedreven door een op 1,6GHz geklokte Atom N270-cpu met een 945GSE Express-chipset. Het werkgeheugen meet naar keuze 1GB of 2GB, en het apparaat is voorzien van een harddisk van 160GB. Ook is er een dvd-rw-brander aan boord. De EX6 wordt geleverd met Windows XP.

Voor de connectiviteit is er gigabit-ethernet en 802.11b/g/n-wifi aan boord, en er is een kaartlezer aanwezig voor sdhc-en micro-sdhc-kaarten. De accu heeft een capaciteit van 2600mAh en gaat volgens de fabrikant 4,5 uur mee. De netbook weegt inclusief batterij 1,7kg en moet ongeveer 450 euro kosten. Het is vooralsnog onduidelijk of en wanneer de netbook in Nederlandse winkels komt te liggen, maar Kohjinsha zou een wereldwijde launch voorbereiden die nog deze maand moet plaatsvinden.Intel heeft overeenkomsten met touchscreenfabrikanten gesloten om voldoende productiecapaciteit voor ultrabooks veilig te stellen. Volgens de chipfabrikant komt de nadruk te liggen op de productie van hogekwaliteits-13-panelen en groter. Hoog kwaliteit Laptop Accu's vervangen,Notebook Batterij,Adaptor

Intel heeft overeenkomsten gesloten met onder andere TPK, Wintek, HannsTouch en Cando, zodat fabrikanten van ultrabooks met touchscreens over voldoende schermpanelen kunnen beschikken. Intel verwacht een grote groei van de vraag naar ultrabooks met Windows 8 en aanraakgevoelige schermen. Daarnaast zou Intel er samen met fabrikanten naar streven om schermpanelen van hoge kwaliteit en een schermdiagonaal van 13,3 of groter naar ultrabooks te brengen. Waarschijnlijk doelt het bedrijf erop dat ultrabooks hogere resoluties krijgen en bijvoorbeeld ips- in plaats van tn-panelen.

Veel fabrikanten tonen ultrabooks met hogeresolutieschermen en touchscreens op de Computex-beurs in Taiwan. De steun van Intel op schermgebied moet voorkomen dat er tekorten ontstaan en dat de kosten omlaag kunnen. Eerder waren er berichten dat Apple een flink deel van de capaciteit voor aluminium behuizingen en ips-schermen voor tablets voor zichzelf had veiliggesteld, waar concurrenten last van hadden. Volgens Intel komen er in de komende maanden 35 en in het komende jaar 110 nieuwe ultrabooks op de markt. Behalve met goede schermen moeten de komende ultrabooks zich volgens het concern onderscheiden met Ivy Bridge-processors en sensors, zoals gps en ambient light-sensors.Lenovo heeft een reeks nieuwe ultrabooks in de Thinkpad-lijn uitgebracht, waaronder een nieuwe zakelijke 15-laptop. Het gaat om vijf nieuwe Thinkpads die met Intel Haswell-processors zijn uitgerust. Lenovo levert enkele modellen met een extra hot-swappable accu.

De Lenovo Thinkpad S440 en S540 hebben allebei een mat scherm van respectievelijk 14 en 15. De resolutie van de S440 is 1600x900 pixels, waar die van de S540 1920x1080 pixels bedraagt. Het 15-exemplaar kan met 16GB ram en 1TB opslaggeheugen worden uitgerust, waar de 14-ultrabook het met maximaal 8GB ram en een 500GB-hdd moet doen. Een ander verschil tussen de twee is dat de S540 een numeriek deel bij het toetsenbord heeft en dat de accu het een geclaimde negen uur zou volhouden, waar die van de S440 na zes uur leeg is.Optioneel levert Lenovo de modellen met een ssd met capaciteit van 256GB en de AMD Radeon HD 8670M-videokaart. Beide laptops hebben een wat afwijkend ontwerp ten opzichte van andere Thinkpads. Zo missen ze de rubber-achtige laag over het oppervlak van de behuizing van een magnesiumlegering en zijn de hoeken afgerond in plaats van scherp.

Lenovo Thinkpad S Lenovo Thinkpad S Lenovo Thinkpad S
De specificaties en het uiterlijk van de T440s waren al grotendeels bekend, nadat Lenovo dit model vroegtijdig op zijn website zette. Deze laptop is 2,1cm dik en weegt 1,6 kilo. Het model heeft een 14-beeldscherm met ips-paneel en een resolutie van 1920x1080 pixels. Naast de T440s heeft Lenovo nu de T440 aangekondigd, die over een resolutie van 1600x900 pixels beschikt. Beide laptops kunnen worden voorzien van een GeForce GT 730M, touchscreen, maximaal 12GB werkgeheugen en een hdd van maximaal 1TB of een ssd van tot aan 256GB.

Lenovo Thinkpad T440 Lenovo Thinkpad T440
Tenslotte heeft Lenovo de X240 uitgebracht. Dit is de opvolger van de X230 die het bedrijf in mei vorig jaar op de markt bracht; de specificaties van dit 12,5-model zijn vergelijkbaar met dat model. Alle nieuwe Thinkpads beschikken over Intel-processors van de Haswell-generatie en over ondersteuning voor de OneLink-docking station, die via een door Lenovo zelf ontwikkelde interface het aantal poorten uitbreidt met vier usb-poorten, hdmi en ethernet. Bij de Thinkpad X240, T440 en T440s levert Lenovo additionele accu's mee, die samen met een kleine, niet verwijderbare accu voor flexibiliteit en een langere accuduur moeten zorgen. De extra accu's van dit Power Bridge-systeem komen in drie- en zescellige capaciteiten van respectievelijk 23,5Wh en 72Wh. Ze moeten voor een totale accuduur van achtereenvolgens maximaal 8 en 10 uur zorgen, claimt Lenovo. De kleine niet verwisselbare accu heeft drie cellen en een capaciteit van 23Wh. De extra accu's zijn hot-swappable en kunnen dus verwijderd en omgewisseld worden zonder dat de laptop opnieuw opgestart hoeft te worden.

   Trackbacks

      TRACKBACK URL: http://retrouve3.blogghy.com/trackback/1220417

   Comments

   Post a comment
Name:


Email:


3 + 5 = ?

Please write above the sum of these two integers

Title:


Comments:

About the author

Contact the author
Categories

Latest blog posts
Batterie HP HSTNN-179C
[09/06/17 02:49AM]
Notebook Akku Dell latitude csx
[09/06/17 02:36AM]
Batterie HP HSTNN-IB75
[08/06/17 05:50AM]
Notebook Akku Dell inspiron mini 1011
[08/06/17 05:33AM]
Batterie HP HSTNN-IB89
[07/06/17 02:56AM]
Top views posts
Accu Acer Aspire 2920
[22/01/17 09:03AM] Daily Views 1
Accu Acer Aspire E1
[22/01/17 08:55AM] Daily Views 1
Batterie Asus X77VN
[12/05/17 06:26AM] Daily Views 1
Batterie ASUS 70-NZYB1000Z
[13/05/17 09:02AM] Daily Views 1
Akku ibm 02k6795
[20/05/17 06:18AM] Daily Views 1
Photo Albums
Powered by Blogghy

Page generated in 0.1173 seconds.

Page generated in 0.1698 seconds.