http://www.powerakkus.com - Powerakkus, Notebook/Laptop Akkus und Adapter /Netzteil - powerakkus.com
last updated on: 09/06/17 02:50AM
   Accu Acer Aspire E1 [22/01/17 08:55AM]   
Rate this post  

Het chassis biedt nog steeds plek aan twee schijven, maar MSI heeft nu ook ondersteuning voor msata toegevoegd. Er zullen configuraties uitkomen waarbij in een van de drivebays twee msata-ssd's in raid 0 geplaatst zijn, terwijl in de andere drivebay een reguliere harde schijf zit. Waarschijnlijk gaat het dan om twee ssd's van 64GB, die in een raid 0-opstelling doorvoersnelheden tot 650MBps moeten halen, aldus MSI.Naast de GT70 toonde MSI ook de GT60, een iets kleinere variant van de gamingnotebook. Wanneer de machines moeten uitkomen is nog niet bekend; momenteel rust er op zowel Intels Ivy Bridge-processors als Nvidia's nieuwe gpu's nog een embargo. Nvidia doet waarschijnlijk binnenkort een aankondiging, maar op Ivy Bridge moet vermoedelijk nog een maand of twee gewacht worden. Pas daarna kunnen de notebooks daadwerkelijk in de winkelschappen gelegd worden.

De tablet heeft een eigen voedingsconnector en een micro-sd-kaartsleuf. Ook is er een koptelefoon in- en uitgang en micro-hdmi. Het toetsenbord voegt naast opslagcapaciteit nog mini-displayport, twee usb 3.0-poorten en een gigabit-ethernetpoort toe. Ook zijn er een sd-kaartlezer en extra accucapaciteit. Het toetsenbord heeft toetsenbordverlichting en de touchpad is van dezelfde grootte als die van de Zenbook-laptops.De tablet weegt 950 gram en de toetsenborddock voegt daar nog eens 900 gram aan toe. Asus brengt twee versies van de Transformer Book uit: een met Core i5 3317U en een met Core i7-3517U. De prijzen van de versies zijn respectievelijk 1299 en 1399 euro. De Transformer Book werd vorig jaar juni voor het eerst onthuld tijdens de Computex-beurs en begin dit jaar publiceerde Tweakers een hands-on met het apparaat.Nvidia heeft een stijging van de omzet en winst geboekt door vooral meer gpu's en Tegra-chip te leveren. De omzet uit de Tegra-socs steeg met 51 procent ten opzichte van hetzelfde kwartaal vorig jaar. Vooral het automotive-segment deed het goed.

De omzet uit de levering van GeForce-gpu's voor videokaarten en gamelaptops groeide met 36 procent en met name laptops deden het goed: de levering van grafische chips voor gamelaptops verdubbelde afgelopen kwartaal ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Dat maakte Nvidia in een toelichting op de kwartaalcijfers bekend. In totaal groeide de omzet uit gpu's met 13 procent. Goede verkopen van videokaarten op basis van de nieuwe Maxwell-gpu's zouden bijgedragen hebben aan de goede resultaten.De omzet uit de levering van de Tegra-system-on-a-chip groeide met 51 procent ten opzichte van vorig jaar. Naast goede verkopen van die ARM-chips voor mobiele apparaten en embedded systemen, was ook de automotive sector hier verantwoordelijk voor. De omzet uit infotainmentsystemen voor auto's verdubbelde in een jaar tijd. Tegra maakt nog steeds wel een klein deel van de business van Nvidia uit: de omzet uit Tegra bedroeg 165 miljoen dollar, omgerekend 133 miljoen euro, tegen 991 miljoen dollar, omgerekend 800 miljoen euro, voor de gpu-leveringen.

Uiteindelijk kwam de totale omzet op 1,23 miljard dollar uit, omgerekend 994 miljoen euro en dat was 16 procent hoger dan vorig jaar. De winst steeg met 45 procent tot 173 miljoen dollar, oftewel 140 miljoen euro.Medion heeft de Akoya P7818 aan zijn assortiment toegevoegd. Het gaat om een multimedianotebook met Core i5 en GeForce GT 730M, die voor 700 euro in de Aldi-supermarkten te koop komt. De schermdiagonaal is 17,3 inch.De Medion Akoya P7818 bevat een Core i5-3210M-dualcore met clockspeed van 2,5GHz. Er is 8GB ddr3 aanwezig en de hdd-capaciteit is 750GB maar er is teven een 32GB msata ssd aanwezig om Windows en applicaties snel op te laten starten.De videokaart van de multimedianotebook is de GeForce GT 730M. Dit is een nieuwe naam die Nvidia gegeven heeft aan de GeForce GT 645M: alleen de kloksnelheden zijn iets verhoogd. Het scherm van de Akoya heeft een diagonaal van 17,3" en de resolutie van dit matte scherm is 1600x900 pixels. Verder is er een dvd-brander aanwezig en wordt Intels Wireless Display ondersteund.

BenQ heeft de Joybook Lite T131 aangekondigd. Deze ultraportable heeft een 13,3"-scherm en is gebaseerd op het Yukon-platform van AMD. De notebook is dan ook voorzien van een Sempron-cpu en ATI Mobility Radeon-graphics.De Joybook Lite T131 is de tweede ultraportable, na de dv2 van HP, die rond AMD's Yukon-platform is opgetrokken. Het apparaat meet 320x240x28mm en het gewicht bedraagt 1,8 kilogram. Het 13,3"-scherm telt 1280x800 pixels en heeft een ccfl-backlight, waar veel nieuwe notebooks met een led-backlight worden uitgerust. De Joybook bevat een embedded Sempron 200U-cpu die op 1Ghz loopt en een tdp van 8W heeft. De chipset is AMD's M690E in combinatie met de ATI Mobility Radeon X1270-videokaart.

Opvallend genoeg voorziet BenQ het model standaard van slechts 1GB ddr2-400-geheugen, maar wordt de notebook wel met Windows Vista geleverd. Dat doet vermoeden dat er ook modellen met de maximale geheugenhoeveelheid van 2GB op de planning staan. Verder bedraagt de opslagcapaciteit 250GB of 320GB, afhankelijk van het model. De connectiviteit is met twee usb 2.0-poorten en een expresscard-sleuf niet bijzonder uitgebreid.Het Taiwanese bedrijf levert een zescels accu van 4400mAh mee en daarmee moet de laptop het ongeveer 3 uur uithouden. Dit is gemeten met BatteryMark 4 en bij gebruik van de powersave-stand, dus de Joybook is ook wat het uithoudingsvermogen betreft geen hoogvlieger. De notebook zal vanaf deze maand in China te koop zijn. Wanneer de notebook naar andere landen komt en wat hij dan gaat kosten is nog niet bekend.De problemen met de usb 3.0-controller in de Series 8-chipsets zijn door Intel erkend. Eerder gaf het bedrijf aan geen uitspraken te doen over geruchten over nog niet uitgebrachte producten. Inmiddels geeft het bedrijf toe dat er problemen zijn en is er een nieuwe stepping aangekondigd.

De Series 8-moederborden hebben een nieuwe chipset aan boord, die echter een bug in de usb 3.0-controller blijkt te hebben. Toen die bug aan het licht kwam, wilde Intel niet inhoudelijk reageren en gaf het bedrijf aan de introductie van de Haswell-procesors en bijbehorende chipsets in ieder geval niet uit te stellen. Inmiddels heeft Intel het probleem formeel via een Product Change Notification erkend, zo constateerde Heise. Het bedrijf heeft aangegeven dat een nieuwe C2-stepping van de chipset, of platform controller hub, het probleem zal verhelpen.De nieuwe stepping zou vanaf 15 juli pas aan fabrikanten geleverd worden, terwijl 30 juli als uiterlijke datum wordt aangegeven. Tot die tijd zal de C1-stepping van de chipset worden uitgeleverd. De processors die bij de nieuwe chipset horen zijn de Haswell-processors, die naar verwachting begin juli ge´ntroduceerd zullen worden. De eerste moederborden en laptops die voor en met die processor worden geleverd, zullen met de C1-stepping, dus inclusief usb-bug, van de chipset geleverd worden.

De bug in de usb-controller heeft tot gevolg dat usb 3.0-apparaten niet altijd correct worden gedetecteerd wanneer een laptop of pc uit de S3-slaapstand ontwaakt. De C1- en C2-steppings zijn te onderscheiden door hun verandering in Revision ID van 04h naar 05h. De Haswell-moederborden voor desktops met Series 8-chipset hebben de chipsets Z87, H87, B85, Q87 en Q85 aan boord; laptops met de QM87, HM87 and HM86-chipset en serverborden met chipsets C222, C224 and C226 krijgen in juli de nieuwe stepping. De moederborden met nieuwe stepping krijgen een afwijkende S-spec-identificatie.Hewlett-Packard heeft aan de vooravond van de jaarlijkse CES de opvolger van de TX1000 gepresenteerd: de TX2000. Verder heeft het bedrijf bekendgemaakt dat de monsterlaptop HDX Dragon van een upgrade voorzien gaat worden. Hoog kwaliteit Laptop Accu's vervangen,Notebook Batterij,Adaptor

De TX1000 en de TX2000 zijn beide laptops die in een handomdraai kunnen worden omgebouwd tot een tablet-pc en het ontwerp van beide apparaten is dan ook vrijwel gelijk. Het voornaamste uiterlijke verschil is dat het 1280x800 pixels grote scherm van de TX2000 met Wacom-pennen kan omgaan en niet langer slechts voor aanrakingen van vingers gevoelig is. De laptop weegt bijna twee kilo en is 22,40 x 30 x 3,1 centimeter groot.De TX2000 is uitgerust met een AMD Turion 64X2 TL-66-processor met een snelheid van 2,3GHz, maximaal 4GB aan ddr2-ram en een Geforce Go 6150-gpu. Het apparaat heeft een harde schijf van 120GB, 250GB of 320GB, benevens een 8X DVD+/-R/RW-station. Voor verbindingen met de buitenwereld is ge´ntegreerd ethernet, wifi a/b/g/n, usb 2.0 en Bluetooth aanwezig. Het besturingssysteem is Windows Vista Home, Business of Enterprise. Het goedkoopste model gaat 1299 dollar kosten.

Verder heeft HP de HDX Dragon van enkele nieuwe componenten voorzien. Voorheen had het apparaat standaard een ATI HD2600 aan boord, maar er kan nu ook voor een Geforce 8800M GTS 512MB van Nvidia gekozen worden. Ook kunnen klanten ervoor kiezen de laptop van een hd-dvd- of blu-ray-speler te voorzien en kan er een XHD Ultra Brightview wuxga-scherm in plaats van het standaardscherm geselecteerd worden. Tot slot is de cpu van het apparaat geŘpgraded naar een niet nader gespecificeerde Core 2 Duo. Deze vernieuwde HDX Dragon zal voor 1999 dollar over de toonbank gaan.Microsoft heeft gedemonstreerd met welke drievingerige bewegingen op trackpads Windows 10-commando's uitgevoerd kunnen worden. Met de nieuwe gestures kan onder andere de Task View-functionaliteit worden opgeroepen.

Hoog kwaliteit Lenovo Laptop Accu's vervangen,Lenovo Notebook Batterij,Lenovo Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/lenovo.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Lenovo batterij, Hoog kwaliteit Lenovo Laptop accu vervangen,alle Lenovo laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Lenovo batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Toshiba Laptop Accu's vervangen,Toshiba Notebook Batterij,Toshiba Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/toshiba.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Toshiba batterij, Hoog kwaliteit Toshiba Laptop accu vervangen,alle Toshiba laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Toshiba batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Fujitsu Laptop Accu's vervangen,Fujitsu Notebook Batterij,Fujitsu Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/fujitsu.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Fujitsu batterij, Hoog kwaliteit Fujitsu Laptop accu vervangen,alle Fujitsu laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Fujitsu batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

   Trackbacks

      TRACKBACK URL: http://retrouve3.blogghy.com/trackback/1220414

   Comments

   Post a comment
Name:


Email:


3 + 5 = ?

Please write above the sum of these two integers

Title:


Comments:

About the author

Contact the author
Categories

Latest blog posts
Batterie HP HSTNN-179C
[09/06/17 02:49AM]
Notebook Akku Dell latitude csx
[09/06/17 02:36AM]
Batterie HP HSTNN-IB75
[08/06/17 05:50AM]
Notebook Akku Dell inspiron mini 1011
[08/06/17 05:33AM]
Batterie HP HSTNN-IB89
[07/06/17 02:56AM]
Top views posts
Accu Acer Aspire E1
[22/01/17 08:55AM] Daily Views 1
Batterie Asus X77VN
[12/05/17 06:26AM] Daily Views 1
Batterie ASUS 70-NZYB1000Z
[13/05/17 09:02AM] Daily Views 1
Batterie HP HSTNN-IB89
[07/06/17 02:56AM] Daily Views 1
Akku HP EliteBook 2740p
[19/01/17 08:03AM] Daily Views 0
Photo Albums
Powered by Blogghy

Page generated in 0.114 seconds.

Page generated in 0.1544 seconds.