http://www.powerakkus.com - Powerakkus, Notebook/Laptop Akkus und Adapter /Netzteil - powerakkus.com
last updated on: 09/06/17 02:50AM
   Accu Acer Aspire 7736 [22/01/17 09:00AM]   
You already voted for this post!

De tweede manier loopt via OS X Helper, waar programma's kunnen vragen waar de juiste dylib-bestanden staan. Door die voor de gek te houden, wijst die naar kwaadaardige library's, die de programma's vervolgens vertrouwen en gebruiken. Gatekeeper kan niets doen tegen deze aanvallen, omdat de kwaadaardige code pas in applicaties wordt geladen na installatie. Nadat de kwaadaardige bestanden zijn geladen, kan een aanvaller commando's uitvoeren op de computer.Naast eigen programma's van Apple als Xcode, iMovie en iCloud Photos kunnen ook programma's van derden worden getroffen als de installers van Spotify en VLC.De ontdekker van de lekken, Patrick Wardle van beveiligingsbedrijf Synack, heeft een tool online gezet om kwetsbare Mac-apps op de eigen desktop of laptop op te sporen. Omdat het gaat om een functie van het besturingssysteem, is het lastig om de lekken helemaal te fixen, maar in elk geval zou Apple Gatekeeper kunnen updaten. Wanneer Apple de dylib-lekken gaat dichten en dit soort aanvallen onmogelijk maakt, is onbekend. Apple is twee keer op de hoogte gesteld van de lekken. Wardle raadt gebruikers van OS X aan om applicaties alleen via beveiligde verbindingen te downloaden of alleen uit de Mac App Store te halen.

De Taiwanese hardwarefabrikant ASRock heeft een netbook in ontwikkeling met een Intel Atom-dualcoreprocessor. De Multibook G22 wordt gebaseerd op Nvidia's Ion-chipset en is dus uitgerust met een 9400m-igp.De processor in de Multibook G22 is de Intel Atom 330, een dualcore met een kloksnelheid van 1,6GHz. De cpu wordt bijgestaan door 2GB intern geheugen. De Ion-chipset is afkomstig van Nvidia en heeft met name dankzij de 9400m-igp een streepje voor op de chipsets van Intel. De 9400m stuurt een scherm aan met een diagonaal van 12,1" en een resolutie van 1366x768 pixels. De netbook is verder voorzien van een hdmi-uitgang, drie usb-poorten, een ethernetuitgang en bluetooth.Met een 320GB-harddisk en een dvd-brander lijkt het apparaat meer op een notebook dan op een netbook, en de specificaties lijken ook nogal op die van de ASRock Ion 330-nettop. Kevin Moffat, werkzaam bij Spire, bevestigde tegenover Hexus dat de G22 eraan komt, maar een prijs of een datum kon hij niet geven.

Asus heeft een muis, een set oortjes, een reisadapter en een extra accu uitgebracht voor zijn Eee pc. De bezitter van de kleine laptop hoeft niet in een compleet witte uitrusting op pad te gaan: zo is de muis in vijf kleuren beschikbaar.De hoofdtelefoontjes zijn in het zwart en in het wit te krijgen, maar de adapter en de accu voegen zich naar de hoofdkleur van de Eee pc en komen alleen in het wit op de markt. De usb-muis kent afmetingen van 5 bij 9 bij 3,3 centimeter, een resolutie van 1000dpi en een kabel van 70 centimeter.De Eee pc-headset is voorzien van een kabel van 1,15 meter en wordt met drie verschillende dopjes geleverd, zodat ze in ieders oor passen. De extra accu komt in twee smaken op de markt: een 4 cell 5200mAh-model en een 6 cell 7800mAh -variant. De prijs en de precieze verschijningsdatum van de accessoires zijn nog niet bekend.

Asus heeft afgelopen weekend de U2 ge´ntroduceerd: een luxe lichtgewichtlaptop die de opvolger vormt van de U1. De U2 beschikt onder andere over een 11,1"-scherm met led-achtergrondverlichting.De Asus U2 is voorzien van de energiezuinige Core Duo ulv U7500-cpu, die zijn plek inneemt op Intels GM965 Express-chipset. Voor de grafische rekenkracht moet de ge´ntegreerde GMA X3100-gpu zorgen. De ultraportable notebook kan uitgerust worden met een ssd met een opslagcapaciteit van 32GB of een 1,8" harde schijf die 4200 rotaties per minuut draait en een opslagcapaciteit van 80, 100 of 120GB levert. Met de ssd weegt de U2 1,25 kilogram, terwijl het gewicht toeneemt tot 1,28 kilogram als de laptop wordt voorzien van een harde schijf.

Het scherm kent een diagonaal van 11,1 inch en levert een resolutie van 1366x768 pixels. Asus heeft voor een lcd-scherm op basis van led-backlightmodules gekozen, die minder energie verbruiken dan ccfl-verlichtingsmodules. Voor de beveiliging zet Asus een Trusted Platform Module, een vingerafdruklezer en de ge´ntegreerde camera in. Met behulp van de Asus SmartLogon-applicatie kan de camera het gezicht van de eigenaar herkennen en op basis van die bevestiging de gebruiker toegang verlenen. Verder wijst Asus op de behuizing die van roestvrij staal is gemaakt, terwijl ook het gebruik van leer rond het toetsenbord voor een luxe uitstraling moet zorgen. Wanneer de U2 verkrijgbaar is en wat het model gaat kosten, is nog onbekend.

Microsoft zou flinke kortingen geven op Windows 8- en Office 2013-licenties aan oem's die compacte laptops en tablets bouwen. Samen met het aankomende Windows Blue zou Microsoft deze markt beter willen gaan bedienen.De prijsdalingen die Microsoft zou hebben doorgevoerd zouden alleen bedoeld zijn voor oem's die laptops en tablets bouwen met compacte touchscreens van 7" tot 8", zo meldt The Wall Street Journal. Microsoft zou momenteel voor een oem-licentie bestaande uit een bundel van Windows 8 en Office 2013 nog 120 dollar vragen, maar oem's die apparaten met touchscreens kleiner dan 10,8" maken, zouden tijdelijk slechts 30 dollar betalen voor deze bundel. Bedrijven die ook apparaten maken met grotere touchscreens zouden wel kortingen krijgen op Windows-licenties maar niet op Office.

Microsoft zou met de forse kortingen voor oem's zijn partners willen aanmoedigen om compacte Windows-apparaten te maken. Met name tablets met 7"- en 8"-touchscreens zijn populair, terwijl ook kleine laptops met een touchscreen vaker worden aangeboden. Microsoft moet in dit segment vooral opboksen tegen Apple's iPad en de talloze tablets die op Android draaien: er zijn nog geen 7-8"-tablets met Windows.Windows Blue zou ook gerelateerd zijn aan de plannen van Microsoft om het 'compacte segment' beter te bedienen. De update voor Windows 8, waar mogelijk op korte termijn een testversie van beschikbaar komt, bevat volgens geruchten onder andere Internet Explorer 11 en meer zoekfunctionaliteit via Bing. The Verge meldt verder dat Asus-ceo Jerry Shen heeft laten weten dat Windows Blue de verkoop van Windows-hardware een stimulans kan geven, onder andere voor Eee PC, een productlijn waarbinnen Asus tot voor kort goedkope netbooks uitbracht.

Asus heeft laten weten dat de fabrieksgarantie niet vervalt wanneer een gebruiker zijn Eee PC van meer werkgeheugen voorziet. De onduidelijkheid werd veroorzaakt door waarschuwingsstickers die op de uitbreidingsslots waren geplakt.Asus Eee PCDe laptopfabrikant probeert in een persbericht zijn klanten gerust te stellen. De fabrikant staat alle 'toepasselijke' hardware- en software-upgrades toe, ook als deze uitgevoerd worden door een niet door Asus geautoriseerd bedrijf. Asus belooft verder dat de gele warranty void if removed-stickers in toekomstige modellen zullen verdwijnen.Hoewel veel gebruikers de sticker negeerden, ontstond enige beroering nadat java-ontwikkelaar Cliff Biffle op zijn weblog stelde dat de verzegeling van de Eee PC in strijd was met de Amerikaanse wet. Toch gaat de verkoop van de compacte Linux-laptop voorspoedig; Asus verwacht in het fiscale jaar 2008 naar schatting 3,8 miljoen Eee PC's te kunnen slijten. Hoog kwaliteit Laptop Accu's vervangen,Notebook Batterij,Adaptor

Onderzoeksleider Dr. Kai-Christian M÷ller laat weten dat het team met succes het brandbare organische elektrolyt in de lithium-ion-batterij heeft vervangen door een niet ontvlambaar en vormvast polymeer. Doordat het polymeer een vaste stof is kan er geen lekkage meer optreden. Volgens het instituut is het polymeer in het prototype vervaardigd uit de anorganische kunststof Ormocer, waarbij het de grootste uitdaging was om de vaste stof geleidend te houden, zo schrijft Ars Technica.De onderzoekers verwachten dat het nog drie tot vijf jaar zal duren voordat de niet-brandbare accu's op de markt zullen verschijnen. Er zou nog het nodige werk te verrichten zijn op het gebied van opslagcapaciteit en de betrouwbaarheid van de nieuwe batterijen. Als de betreffende lithium-ion-accu's eenmaal op de markt zijn, dan zou het aanzicht van door brand geblakerde laptopbehuizingen, massale terugroepacties van gevaarlijke accu's en rechtszaken uiteindelijk tot het verleden moeten gaan behoren.

Het Deense Zepto gaat een 15,4"-notebook voor 299 euro op de markt brengen. Daarmee hoopt de computerfabrikant tegengas te bieden aan de goedkope ultraportables die snel aan populariteit winnen.De betaalbare notebooks zullen pas eind april op de markt komen en ook op Atom gebaseerde ultraportables zijn niet eerder te verwachten. Het model dat Zepto tegenover het snel groeiende ultraportable- en budgetaanbod zet, luistert naar de naam Titan. De notebook is voorzien van een 15,4"-beeldscherm dat 1280x800 pixels kan weergeven. De kern van de machine wordt gevormd door een Intel Celeron van het type M550, die een kloksnelheid van 2GHz heeft. De notebook wordt standaard met 1GB ram geleverd, maar is geheel naar smaak te configureren.

Tijdens het aanpassen van de specs zou ook de meegeleverde 80GB harde schijf een upgrade kunnen krijgen. Verder wordt het systeem standaard geleverd met de onboard Sis Mirage-videokaart, een dvd-drive met cd-brander en een kaartlezer. Een besturingssysysteem wordt standaard niet meegeleverd, maar Windows wordt ge´nstalleerd voor een meerprijs vanaf krap 72,50 euro. Overigens zijn de notebooks ook Linux-compatible, maar welke distributies getest zijn, kon Zepto niet vertellen aan Tweakers.net. De accu, een zescellig exemplaar met een capaciteit van 4400mAh, kan het, al naar gelang het gebruik van de notebook, gemiddeld twee tot drie uur volhouden.Belgacom heeft zijn dienst Replay TV voor alle klanten beschikbaar gemaakt. Met de dienst kunnen gebruikers programma's tot anderhalve dag na uitzending terugkijken. Wie reclames wil doorspoelen, moet zeven euro per maand betalen. Zonder doorspoelen kost het drie euro.

Hoog kwaliteit Samsung Laptop Accu's vervangen,Samsung Notebook Batterij,Samsung Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/samsung.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Samsung batterij, Hoog kwaliteit Samsung Laptop accu vervangen,alle Samsung laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Samsung batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Acer Laptop Accu's vervangen,Acer Notebook Batterij,Acer Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/acer.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Acer batterij, Hoog kwaliteit Acer Laptop accu vervangen,alle Acer laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Acer batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Power Tool Accu, Powertool Batterij, gratis bezorging
http://www.accu-fabriek.com/powertool-accu.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Gereedschap Accu, Hoog kwaliteit Power Tool batterij vervangen,alle Elektrisch gereedschap accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

   Trackbacks

      TRACKBACK URL: http://retrouve3.blogghy.com/trackback/1220416

   Comments

   Post a comment
Name:


Email:


3 + 3 = ?

Please write above the sum of these two integers

Title:


Comments:

About the author

Contact the author
Categories

Latest blog posts
Batterie HP HSTNN-179C
[09/06/17 02:49AM]
Notebook Akku Dell latitude csx
[09/06/17 02:36AM]
Batterie HP HSTNN-IB75
[08/06/17 05:50AM]
Notebook Akku Dell inspiron mini 1011
[08/06/17 05:33AM]
Batterie HP HSTNN-IB89
[07/06/17 02:56AM]
Top views posts
Akku HP EliteBook 2740p
[19/01/17 08:03AM] Daily Views 11
Accu Acer Aspire 7736
[22/01/17 09:00AM] Daily Views 10
Batterie Dell Latitude E5410
[01/06/17 11:32AM] Daily Views 10
Batterie HP HSTNN-IB75
[08/06/17 05:50AM] Daily Views 3
Batterie pour ordinateur portable Asus K53E
[11/05/17 06:39AM] Daily Views 1
Photo Albums
Powered by Blogghy

Page generated in 3.7747 seconds.